Kapcsolat

Szekundáns Kft.

Adószám: 12010972-2-43

Tel: +36-1/217-0806
Fax: +36-1/217-0806
E-mail: cegeladas@t-online.hu;

Honlap: www.cegeladas-eladoceg.hu

Cím: 1094 Budapest, Liliom u. 39. 
Mobil: 0 6 - 3 0 - 5 5 2 - 6 9 4 8

Cégátvilágítás és más szolgáltatások

Cégeladási, cégvásárlási vagy egyéb szándéka esetén az alábbi további szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 

  • Cégérték meghatározás, mérlegelemzés, cégátvilágítás

Ne bízza az eladóra a cégérték meghatározását! Amennyiben valaki cégét, vagy tulajdonrészét szeretné értékesíteni, vagy csak értékelni, akkor bátran fordulhat hozzánk. Megmondjuk, hogy adott pillanatban mennyit ér a társaság, vagy annak üzletrésze. A társaságunk speciális cégminősítési rendszerrel, a vizsgált vállalkozás pénzügyi és mérleg adatainak elemzésével, a tevékenység átvilágításával minősíti a kívánt vállalatot, társaságot és megállapítja piaci értékét. Az átvilágítás együtt járhat a pénzügyi rendszerének, likviditásának, vevők és szállítók, átvilágításával, gazdálkodást érintő javaslatok készítésével hatékonyabb szervezeti, pénzügyi és vállalati rendszer felépítésére.


  • Vállalati stratégiai és üzleti, pénzügyi terv készítés

A sikeres vállalkozás titka a jó vállalati stratégia és a stratégiát megvalósíthatóvá tevő üzleti és pénzügyi terv. A jó stratégia során dőlhet el a szükséges reorganizáció, átszervezés, kiszervezés, átalakulás kérdése.  Társaságunk segít ezek elkészítésében, ami a források megteremtéséhez, pályázatok készítéséhez szintén elengedhetetlen. A jó stratégiával és üzleti tervvel bevételeit növelheti eredményességét javíthatja.

 

  • Aktív döntéstámogatási rendszer (ADR)

Egy olyan egészen különleges, 4 fő elemből álló, a jelenlegi pénzügyi, gazdasági helyzet következményeinek menedzse­lésére - a vállalatirányítás hatékony támogatására, a vállalatirányítási és vezetési tapasztalatok alapján kidolgozott, olyan módszer, ami bevezetése, a munkahely dolgozóit, vezetőit segíti a recesszió hatásainak elkerülésében.  

 

  • Vezetési, minőségirányítási tanácsadás

Főleg új vállalatok indításánál és vásárlásánál lehet nagy jelentősége, ha az új menedzsment mellett a vállalati működést jól ismerő tanácsadó áll. A legkülönbözőbb területeken tapasztalatokat szerzett szakemberekkel tudunk vezetési és minőségirányítási (ISO, KIR, HACCP) tanácsokat nyújtani, amibe a vállalati élet szabályozásától, gazdasági, pénzügyi, számviteli szabályzatok elkészítésétől, a humán tanácsadásig, a vállalati minőségirányítási és környezetirányítási rendszerek kidolgozásáig minden terület beletartozhat. A szervezett és jól irányított vállalkozás mindig versenyképes marad.

    

  • Ingatlan- és vagyon értékelés

A társaság tevékenységének egyik fontos része az ingatlanértékelés, forgalmi értékbecslés. Elsősorban nagy értékű mezőgazdasági, ipari, kereskedelmi ingatlanok értékbecslésével, piaci értékének megállapításával foglalkozunk.

 

  • Leltározás

Tulajdon átruházásnál, a vagyon ellenőrzésnél egyik legfontosabb kérdés, hogy a könyvekben szereplő eszközök valóban rendelkezésre állnak-e és azoknak mi a valódi értéke ezért segítünk a leltározásban is.

Adás-vételnél ma már senki sem engedheti meg magának, hogy tételes ellenőrzés nélkül történjen egy tulajdonos csere.  Elkészítjük Önnek a számviteli szabályozásnak megfelelő leltározási tervet, végrehajtjuk lebonyolítását és ellenőrzését, kiértékeljük és javaslatot teszünk szükséges intézkedések megtételére. A pontos leltárral milliókat lehet megtakarítani.

 

  • Követelések értékelése

 

A mérlegben szereplő, vagyon nagyságát befolyásoló követelések bizony nem mindig érnek annyit mint amilyen értéken a könyvekben szerepel. A vállalkozásoknál jellemző, hogy a körbetartozásoknak és a fizetési fegyelem lazulásának köszönhetően egyre növekszik a vevők határidőn túli tartozása, a kintlevőségek összege. Sok a lejárt számlakövetelés, esetleg nincs kapacitás ezek szakszerű kezelésére. Társaságunk vállalja, hogy megvizsgálja az állományt, értékeli a kintlevőségeket, javaslatot tesz behajtás módjára, megállapítja a beszerzett adatok alapján, hogy milyen eljárás célszerű és gazdaságos, mennyi lehetne értékesítés esetén a jelenértéke. Cégeladásnál, cégvásárlásnál is szükség van a követelések minősítésére.

 

  • Cégvezetés, ügyvezetői feladatok ellátása

Nemcsak a tervek kidolgozásában a működés megszervezésében vállalunk feladatot, de a tervek megvalósításában is közreműködünk. Összeállítjuk a megfelelő menedzsmentet és vállaljuk a vállalati tervek megvalósítását is általunk szervezett csapatunkkal.

 

  • Cégjogi feladatok elvégzése (alapítás, módosítás, jogi képviselet)

Közreműködő ügyvédeink teljes jogi szolgáltatással állnak rendelkezésére és leveszik a cégjogi problémák terhét a válláról. Peres és képviseleti ügyekben is eljárnak megbízásából.

  •  Könyvelés, könyvvezetés, könyvvizsgálat, belső ellenőrzés

Hogy mindig tudja hol tart a cég mennyi eszköz áll rendelkezésére céljai megvalósításához és ne érje váratlan adóbírság vagy elmarasztalás fontos, hogy könyveit szakszerűen pontosan vezesse. Segítünk önnek a könyvelési, számviteli feladatok elvégzésében, megfelelő könyvelő könyvvizsgáló kiválasztásában, belső ellenőr foglalkoztatásában.


Egyes szolgáltatásaink árjegyzékével a következő oldalon ismerkedhet meg, vagy kérje árajánlatunkat a cegeladas@t-online.hu email címen. Amennyiben szeretne többet megtudni társaságunkról lépjen a Magunkról szóló oldalra.

Kérheti havi rendszeres hírlevelünket itt, amiből a hazai cégek érdekesebb aktuális kereskedelméről kaphat rendszeres tájékoztatást.