Kapcsolat

Szekundáns Kft.

Adószám: 12010972-2-43

Tel: +36-1/217-0806
Fax: +36-1/217-0806
E-mail: cegeladas@t-online.hu;

Honlap: www.cegeladas-eladoceg.hu

Cím: 1094 Budapest, Liliom u. 39. 
Mobil: 0 6 - 3 0 - 5 5 2 - 6 9 4 8

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok:

 

Társaságunk elsősorban nyereségesen működő, kiemelt cégértékkel és piaci kapcsolatokkal, jövőképpel rendelkező cégek értékesítésével foglalkozik, ahol a cégvásárlók is megtalálják a számításaikat. különösen ajánljuk figyelmüket az alábbi eladó társaságok esetén:


Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy a mai körülmények az egyik legjobb döntés bizonytalan pénzügyi befektetések helyett  biztonságosabb,  hosszú évek óta működő, piaccal is rendelkező vállalkozások megvásárlásába fektetni. Jól érzékelhető napjainkban, hogy sok a nyolcvanas évek végén indult kiváló, sikeres kisvállalkozás a tulajdonosok és a menedzsment visszavonulási szándéka miatt keresi új tulajdonosait és remek lehetőséget kínálnak a befektetőknek. Ennek a feltörekvő piacnak több izgalmas  lehetőségére hívjuk fel most az érdeklődők figyelmét.

1.       Exportra dolgozó kiállítás tervező és kivitelező 25 éves magyar vállalkozás

Az elmúlt években jóval 2 milliárd forint feletti forgalmat és átlagosan 50 millió forint adózás utáni nyereséget termelő, a világ kiállításain jól ismert és megbecsült, pályázat és tender képes cég  100 %-a eladó.  Az egyedi tervezésű és gyártású nemzetközi kiállítási standokat kivitelező céget több mint 25 éve alapították tulajdonosai. A világ 70 országában dolgoztak már. Töretlen fejlődésű 70-80 főt foglalkoztató vállalkozás, ami egy bérelt budapesti irodával, egy vidéki 3000 négyzetméter hasznos alapterületű 5 csarnokból álló telephellyel rendelkezik, ahol jól felszerelt asztalos, festő, lakatos és villanyszerelő műhelyekben folyik a gyártás. 17 különböző jármű, kamionok, teherautók egészítik ki az eszközállományt. A társaság értékesítésére a tulajdonosok visszavonulása miatt kerül sor. A 100 % vételára 3,5 millió Euro. A társaság hitel képes és tartozás mentes, állandó nemzetközi ügyfélkörrel és   megrendelésekkel rendelkezik.  Éves forgalma 2014-ben 2,35 milliárd volt,   26 millió forint adózás utáni eredménnyel, amit 2015-ben majdnem megdupláztak.  Megtérülés az átvett eszközök értékét beszámítva akár kevesebb mint 3 év alatt lehetséges.

Legmagasabb árbevétel (2013)

millió Ft

Legjobb adózott eredmény 2003

 (millió Ft)

Létszám 2014

(fő)

Könyv szerinti saját vagyon 2014 (millió Ft)

Vételár

(millió Euro)

2 800

92

70

784

3,5

2.       Eladó egy ásványvíz palackozó üzem létrehozásának projektje a meglévő engedélyezett minőségi ásványvíz kúttal és a céggel együtt

Az ingadozó nyers olaj áránál drágább már a palackozott minőségi ásványvíz, ezért sok befektető figyelme fordulhat a Kárpát-medence felé, ami a világ édesvíz készletének egyik legnagyobb forrása. Az eladó víz és közműszereléssel foglalkozó dunántúli társaság saját tulajdonában lévő, percenként 710 liter hozamú rendkívül jó minőségű megépített ásványvíz kút, évi 14 600 köbméter víz kitermelésére szóló engedéllyel.

Egy előzetes kalkuláció szerint 5 millió liter/hónap kapacitású palackozó beruházáshoz 7,3 millió dolláros beruházás szükséges, ami az értékesítési költségektől és szállítási távolságoktól függően gyorsan  megtérülhet, attól is függően, hogy milyen forrásokból és milyen támogatás mellett valósul meg a beruházás.

Kút elméleti kapacitása

(lter/perc)

Jelenlegi vízjogi engedély

(köbméter/év)

Ásványi anyag tartalom

Kalkulált beruházási költség 5 millió liter/hó esetén

Vételár

(Euro)

710

     14 600

670 mg/liter

7,3 milló USD

3 millió

 Az épületgépészeti kivitelezéssel és közműépítéssel (víz, gáz, szennyvíz) foglalkozó 22 fős társaság önmagában is eladó a kút ill. az ingatlan nélkül.

Arbevétel (2014)

millió Ft

Adózott eredmény 2014

 (ezer Ft)

Létszám

(fő)

Könyv szerinti saját vagyon 2014 (millió Ft)

Vételár

(millió Ft)

242

8 600

22

69

100


3.)  Budapesti elismert építőipari kisvállalkozás

22 éve működő, jól szervezett, lakások, épületek építésé, felújítását végző komoly üzleti kapcsolatokkal rendelkező, megbescült építőipari kft. eladóvá vált. A társaság soroksári bérelt telephellyel, építőipari gépekkel, berendezésekkel, járművekkel és dogozói létszámmal együtteladó. Állandó karbantartási szerződésekkel is rendelekzik és több folyamatban lévő megbízása van. Tulajdonosi beavatkozás nélkül folyamatos működésre képes.

Előző évi árbevétel: 241 millió forint

2014 és 2015. évi adózás utáni eredmény: 25 millió forint

Legmagasabb elért eredménye az utóbbi években: 74 millió forint.

Értékesítési irányár: 15 millió forint  


4.) Veszprém megyei Innovativ vegyipari Kft.


24 éve működő, innovativ, 15 féle saját fejleszttésű vegyipari egészségügyi termékeket gyártó, saját márkával rendelkező, szakmailag elismert Kft. 50 % üzletrésze eladó. 5000 négyzetméteres ipari telephellyel, csarnokokkal , gépekkel, berednedezékekkel, járművekkel és dolgozói létszámma, megrenmdelőkkel folyamatban lévő gyártási joggal,  és új receptekkel együtt eladó, 0,5-1 éves  betanítás mellett.

Legmagasabb árbevétel az elmúlt években: 70 millió forint

Legjobb könyv szerinti eredmény 2010-ben: 3 millió forint

Létszám: 4 fő

Irányár: 55 millió forint

 

5.) Piacvezető kultúrális vállalkozás

Piacvezető, színház és filmiparban tavékenykedő, 25 éve eredményesen működő Pest megyei kultúrális vállalkozás eladó. Több ezer négyzetméteres bérel raktárakkal rendelkező telephelyen óriasi eszközállománnyal bíró társaság, amit szolgáltatásait a legtöbb itthon forgatott nemzetközi produkció és stúdió is igénybe vesz speciális egyedülálló szolgáltatásai miatt. 

Legmagasabb árbevétel az utóbbi években (2012): 61 millió forint

Legjobb eredmény. 3 millió forint

Létszám: 3

Irányár. 278 millió Ft.

 
 

További részletek miatt vegye fel velünk a kapcsolatot:

cegeladas@t-online.hu

Egyéb, cégeladásnál nélkülözhetetlen szolgáltatásainkkal a következő oldalon ismerkedhet meg.