Kapcsolat

Szekundáns Kft.

Adószám: 12010972-2-43

Tel: +36-1/217-0806
Fax: +36-1/217-0806
E-mail: cegeladas@t-online.hu;

Honlap: www.cegeladas-eladoceg.hu

Cím: 1094 Budapest, Liliom u. 39. 
Mobil: 0 6 - 3 0 - 5 5 2 - 6 9 4 8

Szekundáns Kft.

A Szekundáns Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.  több mint 20 éve alakult, kizárólag magyar magánszemély tulajdonosai vannak.

A „szekundáns” leginkább a sakkjátékból ismert latin eredetű kifejezés, ami tanácsadót, segédet jelent. A szekundáns az, aki a sakkban segít felkészülni a versenyzőnek a legfontosabb összecsapásokra. Segít az ellenfél megismerésében, a stratégia felállításában és a legfontosabb taktikai elemek kidolgozásában. Elemzi az elkövetett hibákat és rámutat a küzdelemben tett téves lépésekre, kijavítják azokat, hogy a legközelebbi mérkőzésre már jobban felkészülve állhasson ki  a sakkozó. A szekundáns elemez, értékel, ösztönöz a jó megoldásokra, és mindehhez adja a saját tapasztalatát, mesterségbeli tudását és azt a higgadtságot, ami a helyzet pontos megértéséhez elengedhetetlenül szükséges. Szekundánsnak nevezik a párbajsegédet is, aki ott van a kihívásnál, segédkezik az előkészületeknél, tanácsokat ad, felkészít a párbajra és a küzdelem során a párbajozó mellett áll, figyeli minden mozdulatát és ha kell azonnal intézkedik, őrködik a szabályok betartása felett.

A sakkozók edzőpartnere, a párbajozók segédje: ez a Szekundáns Kft., hiszen mi más az üzleti élet, ha nem egy nagy sakkparti, vagy esetleg egy vérre menő párbaj?

Ismerkedjen meg részletesebben mit nyújthat önöknek/önnek egy Szekundáns.

Mielőtt döntene cégvásárlás, vagy cégeladás ügyében forduljon bizalommal hozzánk.

Elérhetőségeink:


Cím:            1094 Budapest, Liliom u. 39.

Mobil:         +36-30- 552-6948

Tel/Fax:    +36-1-217-0806

Email:        cegeladas@t-online.hu

Hírlevélre feliratkozás: itt


Olvassa el cégeladással, cégvásárlással kapcsolatos több mint 20 éves tapasztalatunk alapján összeállított oldalunkat itt.